Օրգանիզմում տարիքի հետ կուտակվող ճարպը ճարպոտ կերակուրից չէ. ինչպես ազատվել.
Ցելյուլիտը վերացնելու միակ միջոցը ճիշտ սնվելն է: Ճարպային բջիջները չեն վերանում ինքնըստինքյան: Superboss.info-ն ներկայացնում է ճիշտ սնվելու բաղադրատոմսեր նիհարելու համար: Ընտրեք 10 տարբերակներից որևէ մեկը սննդի յուրաքանչյուր ընդունման համար: Այս դեպքում ստիպված չեք լինի հրաժարվել համեղ սննդից:
Նախաճաշեր
- Վարսակ ընկույզով՝ առանց կարագի և կաթի: Ցանկալի է՝ նույնիսկ առանց մեղրի: Եթե քաղցր եք ցանկանում, կարելի է ավելացնել մի փոքր վանիլին:
- Ձվածեղ` բանջարեղենով, բուսայուղը` շատ քիչ:
- Բուտերբրոդ՝ առանց խմորիչի հացով, հավի մսով, պանրով և լոլիկով: Կարելի է բուտերբրոդի հետ շաբաթը մեկ անգամ խմել կաթով սուրճ՝ առանց շաքարի:
- Պանրիկներ՝ առանց ալյուրի և շաքարի (ալյուրի փոխարեն օգտագործել բլենդերով մանրացրած վարսակ, շաքարի փոխարեն՝ կես բանան), քիչ քանակով գետնանուշի խյուս, սև, դառը շոկոլադ, կես բանան:
- Վարսակ չամիչով, չրով և ընկույզով:
- Անյուղ կաթնաշոռ և կիվի:
- Կաթնաշոռով թխուկ՝ 250 գ կաթնաշոռ, 2 ձու, կտրատված 1 բանան: Թխել 180 աստիճան ջեռոցում 15 րոպե:
- Վարսակե փանքեյք. բլենդերում մանրացնել 1 բաժակ վարսակ, ավելացնել 1 ձու և 1 բանան: Թխել քիչ քանակով կարագ քսած թավայի մեջ:
- Պանրիկ, քիչ քանակով անյուղ թթվասեր, խնձոր:
Ճաշեր
- Գորշ բրինձ՝ հավի մսով և սոյայի սոուսով:
- Հնդկաձավար և թխուկ՝ բանջարեղենից և պինդ պանրից:
- Բրինձ՝ կանաչ ոլոռով և ձվով:
- Ձուկ, բանջարեղեն, հնդկաձավար:
- Սպագետի՝ ցորենի ամուր տեսակից, լոլիկ, հավի մսով գուլյաշ:
- Մածնաբրդոշ հավի մսով և կանաչիով:
- Ծեծած հավի միս՝ հնդկաձավարով և կաղամբով, ու գազարով աղցան:
- Գոլորշու վրա պատրաստված հավի միս և բանջարեղենային աղցան:
- «Ծույլ» տոլմա բրնձով և հավի մսով:
Ընթրիքներ
- Հավի կոտլետներ դդմիկով և ձվով, բանջարեղենային աղցան:
- Հավի միս և աղցան:
- Տավարի միս՝ գազարով և դդմիկով:
- Հավի միս, բրոկոլի և ոլոռ:
- Լյարդ, ձու, ոլոռ և լոլիկ:
- Հավի ռուլետ՝ բանջարեղենով և պանրով:
- Օգտակար պիցցա. խմորը պատրաստել հավի ֆարշով՝ խառնած սոխի, աղի, պղպեղի և տոմատի մածուկի հետ: Վրան շարել լոլիկ, բուլղարական պղպեղ, կանաչի, պանիր:
- Հնդկահավի միս՝ բանջարեղենով:
- Ձուկ՝ բանջարեղենով:
- Կաթնաշոռ՝ քիչ քանակի չամչով: